Preview Mode Links will not work in preview mode

Eetbui Vrij Leven Podcast - met Rose Jansen


Jan 7, 2021

Waarom kom ik niet van mijn eetbuien af? Wat is de oorzaak van mijn eetbuien? Hoe komt het dat tips tegen eetbuien niet werken? En de belangrijkste vraag: Wat is er nodig om je eetbuien te stoppen?

In deze aflevering lees ik je een stuk voor uit mijn boek ~ Het Geheim van Eetbui Vrij Leven - In dit hoofdstuk leg ik je uit wat de 3 verschillende oorzaken van je eetbuien zijn en leg ik je haarfijn uit wat er nodig is om je eetbuien te stoppen.

Waarom is dit zo belangrijk? Als je last hebt van eetbuien dan heb je waarschijnlijk al honderden keren geprobeerd om je eetbuien te voorkomen. Keer op keer zeg je tegen jezelf: "Vanaf morgen ga ik echt weer op dieet." Keer op keer krijg je toch weer een eetbui. Dat komt omdat je niet de oorzaak van je vreetbuien aanpakt.

Waarom tips tegen eetbuien niet werken en wat er wel nodig is om je eetbuien te stoppen leg ik je uit in dit hoofdstuk uit mijn boek over eetbuien: Het Geheim van Eetbui Vrij leven. 

Als jij voorgoed je emotie-eten wilt overwinnen bestel dan nu gratis een paperback versie van mijn boek: Het Geheim van Eetbui Vrij Leven. 

Ga naar http://eetbuivrijlevenboek.nl/ om te leren hoe jij stap voor stap je eetbuien kunt overwinnen. 

EETBUI VRIJ LEVEN INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eetbuivrijleven/ 

EETBUI VRIJ LEVEN PODCAST TRANSCRIPT: https://www.eetbuivrijleven.nl/hoofdstuk1